logoBarRight

Izakaya Taverna és una taverna japonesa on podrà degustar la cuina fusió nipona-occidental i endinsar-te en l'alimentació japonesa. Un lloc ideal on podrà gaudir tant de carta com de menú sol o en companyia. La seva decoració és moderna però té tocs tradicionals japonesos i és per això que es tracta d'un restaurant ideal per anar amb els amics o amb la parella. Amb tot el Izakaya tavernes no s'oblida de les reserves per a la família, sempre que en la teva família el sushi sigui un plat estimat pel seu sabor i textura.

Què et sembla provar els Raviolis farcits d'ebi? Pots continuar amb 8 unitats de Crispy roll (uramaki de foie planxa i alvocat, cobert amb anguila caramel·litzada, salsa Izakaya, salsa unaghi i ceba crispy). Les opcions al Izakaya tavernes de Barcelona són molts i sempre són delicioses.

Situat en un dels barris més bonics i a la moda de Barcelona, Gràcia, Izakaya Taverna Japonesa Barcelona ha estat valorat pels comensals com una opció perfecta per als amants de la gastronomia japonesa. Un restaurant que et transporta per una estona al país dels samurais i els temples sintoistes.

 

 

 

Horari:
dilluns a dissabte
13:00 a 16:00
20:00 a 23:30
diumenges
20:00 a 23:30

Facebook SabadellGoogle Plustwitter

Take away - Delivery

Take away

Servei de catering

Catering

Izakaya als mitjans